Produkti

Sākums » Izsvērtas profesionālās sēklas

 Bietes

Bietes

 Burkāni

Burkāni

 Salāti

Salāti

 Pupiņas

Pupiņas

 Paprika

Paprika

 Ķirbji

Ķirbji

 Ziedkāposti

Ziedkāposti

 Brokoļi

Brokoļi

 Kāposti

Kāposti

 Sīpoli

Sīpoli

 Redīsi

Redīsi

 Gurķi

Gurķi

 Kabači

Kabači

 Tomāti

Tomāti

 Dilles

Dilles

 Zirņi

Zirņi

 Dažādi

Dažādi

 Puķes

Puķes

 Arbūzi

Arbūzi

 Puravi

Puravi

 Diedzējamās sēklas

Diedzējamās sēklas



Mārdadža sēklas 0.5 kg

Mārdadža sēklas 0.5 kg

Īstais mārdadzis (Silybum marianum) ir viengadīgs vai divgadīgs kurvjziežu dzimtas augs 1-1.5 m augsts. Dekoratīvs.

Senāk latvieši mārdadzi stādīja pie savām mājām gan kā krāšņumaugu, gan kā aizsardzības augu no visa ļaunā, kas var ienākt mājā.

Mārdadža sēklas ir viens no pašiem efektīvākajiem ārstniecības līdzekļiem vecuma aizbaidīšanai un cīņai ar Hepatītu. 

No tā tiek gatavoti visā pasaulē zināmi aknu un kuņģa-zarnu trakta slimību ārstēšanas preparāti.


Viss noslēpums ir silimarīnā

Mārdadžu sēklu sastāvā ietilpst unikāla dabas viela silimarīns, un pateicoties tieši tam mārdažiem piemīt to unikālās ārstnieciskās īpašības.  Silimarīns spēj ne tikai aizsargāt aknu šūnas no visdažādāko indīgo vielu, vīrusu un radiācijas nelabvēlīgās ietekmes, bet tas piedalās arī jaunu šūnu veidošanā un aknu šūnu atjaunošanā.

Nevienam nav noslēpums, ka visdažādāko pataloģiju alerģijas, pinnes, ādas izsitumi, nepatīkams ķermeņa aromāts, nepatīkama elpa, liekais svars – tās ir problēmas, kas rodas aknu un žultspūšļa nepareizas darbības dēļ.

Normalizējot aknu darbību, mārdadžu milti uzlabo ādas stāvokli, kavē liekā svara uzkrāšanos, kā arī sašķeļ jau uzkrātos taukus. Mārdadžu spēkos ir atgriezt veselību alkohola un nepareizas ēšanas rezultātā bojātām aknām. Ievērojams labums tiek sniegts C hepatīta un cirozes gadījumos.

Sastāvs

Mārdažu miltu (jeb spraukumu) sastāvā ietilpst silimarīns, olbaltumvielas, sveķi, miecvielas, flavonoīdi, flavonolignāni, (silibīns, silikristīns, silidianīns), alkoloīdi (taksifolīns), saponīni, krāsvielas, kvertecīns, tiramīns, histamīns, В, А, Е, F, К grupas vitamīni, cinks, selēns, varš un daudzi citi makro- un mikro-elementi.

Lietošana

Mārdadžu miltus lieto kā bioloģiski aktīvo piedevu pārtikai:

1 tējkarote 2 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas, uzdzerot siltu ūdeni.

Kuņģa-zarnu trakta problēmu gadījumā zarnu peristaltikas normalizēšanai un organisma attīrīšanai no toksīniem, brokastu vietā lieto 1 ēdamkaroti mārdadžu miltu, iejauktu 100-150 gramos jogurta vai kefīra. Kursa ilgums – mēnesis. Lietojot maisījumu, dienā obligāti jāizdzer ne mazāk par 2 litriem ūdens.

Ražotājs "W.Legutko", Polija

Iepakojumā: 0.5 kg
Vienības cena: € 12.00
Noliktavā: Ir
Pievienot grozam:



Mārdadža sēklas 1 kg

Mārdadža sēklas 1 kg

Īstais mārdadzis (Silybum marianum) ir viengadīgs vai divgadīgs kurvjziežu dzimtas augs 1-1.5 m augsts. Dekoratīvs.

Senāk latvieši mārdadzi stādīja pie savām mājām gan kā krāšņumaugu, gan kā aizsardzības augu no visa ļaunā, kas var ienākt mājā.

Mārdadža sēklas ir viens no pašiem efektīvākajiem ārstniecības līdzekļiem vecuma aizbaidīšanai un cīņai ar Hepatītu. 

No tā tiek gatavoti visā pasaulē zināmi aknu un kuņģa-zarnu trakta slimību ārstēšanas preparāti.


Viss noslēpums ir silimarīnā

Mārdadžu sēklu sastāvā ietilpst unikāla dabas viela silimarīns, un pateicoties tieši tam mārdažiem piemīt to unikālās ārstnieciskās īpašības.  Silimarīns spēj ne tikai aizsargāt aknu šūnas no visdažādāko indīgo vielu, vīrusu un radiācijas nelabvēlīgās ietekmes, bet tas piedalās arī jaunu šūnu veidošanā un aknu šūnu atjaunošanā.

Nevienam nav noslēpums, ka visdažādāko pataloģiju alerģijas, pinnes, ādas izsitumi, nepatīkams ķermeņa aromāts, nepatīkama elpa, liekais svars – tās ir problēmas, kas rodas aknu un žultspūšļa nepareizas darbības dēļ.

Normalizējot aknu darbību, mārdadžu milti uzlabo ādas stāvokli, kavē liekā svara uzkrāšanos, kā arī sašķeļ jau uzkrātos taukus. Mārdadžu spēkos ir atgriezt veselību alkohola un nepareizas ēšanas rezultātā bojātām aknām. Ievērojams labums tiek sniegts C hepatīta un cirozes gadījumos.

Sastāvs

Mārdažu miltu (jeb spraukumu) sastāvā ietilpst silimarīns, olbaltumvielas, sveķi, miecvielas, flavonoīdi, flavonolignāni, (silibīns, silikristīns, silidianīns), alkoloīdi (taksifolīns), saponīni, krāsvielas, kvertecīns, tiramīns, histamīns, В, А, Е, F, К grupas vitamīni, cinks, selēns, varš un daudzi citi makro- un mikro-elementi.

Lietošana

Mārdadžu miltus lieto kā bioloģiski aktīvo piedevu pārtikai:

1 tējkarote 2 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas, uzdzerot siltu ūdeni.

Kuņģa-zarnu trakta problēmu gadījumā zarnu peristaltikas normalizēšanai un organisma attīrīšanai no toksīniem, brokastu vietā lieto 1 ēdamkaroti mārdadžu miltu, iejauktu 100-150 gramos jogurta vai kefīra. Kursa ilgums – mēnesis. Lietojot maisījumu, dienā obligāti jāizdzer ne mazāk par 2 litriem ūdens.

Ražotājs "W.Legutko", Polija


Iepakojumā: 1 kg
Vienības cena: € 20.00
Noliktavā: Ir
Pievienot grozam:



Mārdadža sēklas 100 grami

Mārdadža sēklas 100 grami

Īstais mārdadzis (Silybum marianum) ir viengadīgs vai divgadīgs kurvjziežu dzimtas augs 1-1.5 m augsts. Dekoratīvs.

Senāk latvieši mārdadzi stādīja pie savām mājām gan kā krāšņumaugu, gan kā aizsardzības augu no visa ļaunā, kas var ienākt mājā.

Mārdadža sēklas ir viens no pašiem efektīvākajiem ārstniecības līdzekļiem vecuma aizbaidīšanai un cīņai ar Hepatītu. 

No tā tiek gatavoti visā pasaulē zināmi aknu un kuņģa-zarnu trakta slimību ārstēšanas preparāti.


Viss noslēpums ir silimarīnā

Mārdadžu sēklu sastāvā ietilpst unikāla dabas viela silimarīns, un pateicoties tieši tam mārdažiem piemīt to unikālās ārstnieciskās īpašības.  Silimarīns spēj ne tikai aizsargāt aknu šūnas no visdažādāko indīgo vielu, vīrusu un radiācijas nelabvēlīgās ietekmes, bet tas piedalās arī jaunu šūnu veidošanā un aknu šūnu atjaunošanā.

Nevienam nav noslēpums, ka visdažādāko pataloģiju alerģijas, pinnes, ādas izsitumi, nepatīkams ķermeņa aromāts, nepatīkama elpa, liekais svars – tās ir problēmas, kas rodas aknu un žultspūšļa nepareizas darbības dēļ.

Normalizējot aknu darbību, mārdadžu milti uzlabo ādas stāvokli, kavē liekā svara uzkrāšanos, kā arī sašķeļ jau uzkrātos taukus. Mārdadžu spēkos ir atgriezt veselību alkohola un nepareizas ēšanas rezultātā bojātām aknām. Ievērojams labums tiek sniegts C hepatīta un cirozes gadījumos.

Sastāvs

Mārdažu miltu (jeb spraukumu) sastāvā ietilpst silimarīns, olbaltumvielas, sveķi, miecvielas, flavonoīdi, flavonolignāni, (silibīns, silikristīns, silidianīns), alkoloīdi (taksifolīns), saponīni, krāsvielas, kvertecīns, tiramīns, histamīns, В, А, Е, F, К grupas vitamīni, cinks, selēns, varš un daudzi citi makro- un mikro-elementi.

Lietošana

Mārdadžu miltus lieto kā bioloģiski aktīvo piedevu pārtikai:

1 tējkarote 2 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas, uzdzerot siltu ūdeni.

Kuņģa-zarnu trakta problēmu gadījumā zarnu peristaltikas normalizēšanai un organisma attīrīšanai no toksīniem, brokastu vietā lieto 1 ēdamkaroti mārdadžu miltu, iejauktu 100-150 gramos jogurta vai kefīra. Kursa ilgums – mēnesis. Lietojot maisījumu, dienā obligāti jāizdzer ne mazāk par 2 litriem ūdens.

Ražotājs "W.Legutko", Polija

Iepakojumā: 100 grami
Vienības cena: € 3.00
Noliktavā: Ir
Pievienot grozam: